Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Waxholm Mathantverk med KOMBUCHA SKOGSBAD

Bild på KOMBUCHA SKOGSBAD

Så här beskriver de själva sin produkt:

Vårt tävlingsbidrag heter Skogsbad där namnet ger associationer till mindfulness, att bara vara och att ta in skogen med alla sinnesintryck.

Lingon och blåbär ger drycken en vacker djupröd färg. Bären tillsammans med ljunghonung ger en god smak med fin balans mellan det syrliga och söta med en viss strävhet. Enbär med sin karaktäristiska smak leder tankarna till skog och vilt. Barrdoften kommer från rosmarin och ger drycken en skogig karaktär.

Waxholm Mathantverk är ett småskaligt bryggeri som tillverkar kombucha - en fermenterad och naturligt kolsyrad dryck som innehåller många organiska syror, antioxidanter och vitaminer.

Vi tillverkar vår kombucha på naturliga råvaror och smaksätter med bär vi plockar själva. Våra svenska superbär ger en extra boost! Vårt mål är att skapa en god dryck som passar många och som kan användas till flera olika ändamål! Man kan börja dagen med ett glas kombucha, dricka efter träning, använda som måltidsdryck eller servera som ett bubbligt alkoholfritt alternativ vid festliga tillfällen.

Skogsbad är vår 10:onde smak som kompletterar vårt utbud! Nu vill vi bidra till att fler restauranger får sin egen lokalproducerade kombucha på menyn!

Vi verkar för en bättre hälsa och sunda livsvanor!

/Pernilla Herolf Waxholm Mathantverk

Foto: Vilma Moquist

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram