Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Väddö Gårdsmejeri med VÄDDÖ CHEDDARSÅS ORIGINAL

Så här berättar Elin Edlund och Sara Sandgren från Väddö Gårdsmejeri:

Väddö Gårdsmejeri erbjuder mat på riktigt från vackra Roslagen, där familjen Edlund ägt och brukat gården sedan 1912. Du bjuds med andra ord på familjär bondgårdskänsla när den är som bäst.

Sara Sandström och Elin Edlund från Väddö Gårdsmejeri
Sara & Elin från Väddö Gårdsmejeri.
Väddö Gårdsmejeri - bild på bondgården
Väddö Gårdsmejeri i lantlig idyll.

På gården drivs vi fortfarande av samma värderingar som när vi startade för över ett sekel sedan. Vi tycker att kvalitet kommer först och att det äkta behöver komma före det konstgjorda. Vi tillverkar produkter som vi och våra förfäder kan stå för och vid ett besök på gården kan du följa hela kedjan från hage till mage.

Tugga för tugga mot en bättre matkultur!

Bild på 3 burkar cheddarsås
Cheddarsåsen finns i flera olika smaker.
Bild på 3 öppnade burkar cheddarsås
Cheddarsås med hög andel ost!

Så här beskriver de tävlingsbidraget Väddö Cheddarsås Original:

I Sverige äter vi mycket olika ”ostsåser” till tacos, pommes o.s.v. Vi tycker att det känns rimligt att en ostsås ska innehålla just – ost. Vi har därför tagit fram dessa godingar som innehåller hela 40% av gårdens Väddöcheddar och därmed har högst andel ost av alla ostsåser i hyllan. Så nu har alla som vill ha en riktig ostsås ett alternativ!

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram