Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

TÖRST med REAL ELDERFLOWER

TÖRST föddes ur tanken och visionen om att det måste finnas ett naturligare och mer hållbart sätt att tillverka alkoholfria drycker. Bort med syntetiska tillsatser, aromer, konserveringsmedel eller artificiella färgämnen och in med riktiga, ekologiska och rättvisa råvaror. Med bakgrund från bland annat livsmedelstillverkning, hållbarhetsarbete, varumärkesbyggande och produktutveckling enades vi i uppfattningen att det fanns ett tydligt behov av en produkt som TÖRST.

Vi är stolta att presentera en serie lokalproducerade läskedrycker som kombinerar modernt mathantverk och gastronomisk kvalitet med ansvarstagande och hållbart företagande. En god läsk som också gör gott!

TÖRSTs senaste produkt, REAL ELDERFLOWER, involverar Stockholms invånare i insamlingen av råvarorna. Privatpersoner plockar fläderblom och lämnar in hos ett urval av våra samarbetspartners - som tack för hjälpen får de färskbrygd fläderläsk i "betalning”. Läsken bryggs hantverksmässigt ute på Värmdö och innehåller som vanligt inga aromer, konserveringsmedel, artificiella färgämnen eller annat skräp. Endast blommor, citron, socker och vatten - en läsk, fast på riktigt!

Läs mer på torstbeverages.com

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram