Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

The Hairy Pig med VILDSVINSKORV

Vi är mycket stolta att presentera vår unika och smakrika vildsvinskorv som vi stoppar och knyter i vår lilla korvfabrik i Sigtuna.

Tillsammans har vi skapat en korv som är helt fri från nitritsalt, tillsatser och konserveringsmedel samt både gluten-och laktosfri.

Vildsvinskött, som i många fall slängs eller kasseras, är ett mycket smakrikt och klimatsmart köttalternativ vilket vi genom vår vildsvinskorv har förädlat och tagit vara på.

Våra grundprinciper på The Hairy Pig är att jobba direkt med producenter, familjeföretag och företagare i så stor utsträckning som möjligt för att garantera ursprung och kvalitet av råvaror. Det innebär till exempel att vi hämtar lamm och fläskkött personligen från familjeägda Åby Gård i Husby-Långhundra, Uppland de dagar vi stoppar korv. Vildsvin- och hjort härstammar från Västergötland och Skåne. Den personliga relationen vi har med producenter som förser oss med sina råvaror är någonting vi värderar mycket högt.

Vår vildsvinskorv inbjuder till nya spännande maträtter där råvarornas ursprung och hantverket som ligger bakom tillsammans ligger i fokus och skapar en inspirerande och förhoppningsvis oförglömlig smakupplevelse!

Läs mer på thehairypig.com.

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram