Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Svenska LantChips med CHIPSSMULOR

Så här berättar Joseph Bautista och Marika Arnegård själva om produkten:

I dryga 30 år har familjen Arnegård-Hansen producerat grytfriterade chips. Under alla år har hållbart producerande varit ett viktigt kärnvärde och inget slängs i onödan. Alla LantChips tillverkas i vår fossilfria fabrik i Södertälje och vårt spill görs idag om till biobränsle och djurfoder av en samarbetspartner till oss. När en bekant efterfrågade krossade chips till olika rätter föddes idén att ta hand om vårt svinn på ett annat sätt. Kan vi göra något ännu bättre av vårt spill?

Småbitar av potatischips, som vanligtvis sorteras bort, kryddas nu upp och används för att skapa textur, krisp eller tillföra smak. Detta är något vi själva blivit förälskade i. Strössla över glassen, ös på över burgaren eller korven, garnera salladen, den kokta fisken eller din favoriträtt. Ja, vi vågar påstå att det matchar till allt!

Chipssmulor från Svenska Lantchips. Bild på korv med bröd, med chipssmulor som topping.
Korv med bröd och chipssmulor!
Joseph Bautista och Marika Arnegård från Svenska LantChips på bild i fabriken
Joseph & Marika i fabriken.
Joseph Bautista och Marika Arnegård från Svenska LantChips på bild utanför fabriken
Joseph & Marika med de klassiska lantchipsen.
Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram