Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Skeppsholms med PICKLADE SENAPSFRÖN!

Så här berättar grundaren Magnus:

I Skeppsholms skapar jag med min erfarenhet, som nyfiken och passionerad matlagare i Stockholms restaurangkök, produkter som förgyller måltiden. Till en början, 2011, skapade jag en kallrörd senap för eget bruk, som senare blev starten för varumärket Skeppsholms. Sedan dess har Skeppsholms tillverkat senap enligt vad vi kallar svensk senapstradition, alltså senap med ättika och socker.

Idag har Sverige bara EN större fabrik kvar som producerar senap – mindre än 3% av den senap vi konsumerar odlas i Sverige. Här sticker Skeppsholms ut genom att ända sedan starten 2011 jobba med skånska senapsfrön från Petersborgs gård, Smedstorp på Österlen.

Picklade senapsfrön på en sked
Osötade, kallrörda, picklade senapsfrön.
Förpackning Skeppsholms picklade senapsfrön
Stiligt förpackade picklade senapsfrön.

Med Skeppsholms osötade, kallrörda, picklade senapsfrön, adderar vi en senapsprodukt med stort användningsområde. Dessutom innehåller den få ingredienser med kort tillverkningsprocess. Våra picklade senapsfrön passar väl in i samtida matlagning med mycket smak, en härlig munkänsla och ett vackert utseende.

Magnus på Skeppsholms
Magnus på Skeppsholms.
picklade senapsfrön och purjolök på en sked
Stiligt upplagt!
Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram