Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

OmiOpi med SPARKLING QUINCE

Sparkling Quince är en bubblande dryck baserad på "Nordens citron" – rosenkvitten!

Så här säger grundarna Alexander och Ellinor på OmiOpi själva om sitt tävlingsbidrag:

I Sverige har denna frukt kallats ful, sur, hård och oätlig. Mindblowing, tycker vi på OmiOpi. När juicen pressas ur flödar nämligen möjligheterna ur den. Här har vi en frukt som, håll i er nu, till och med får MER karaktär och en syrlig, frisk och lite blommig smak när den växer i vårt nordiska klimat.

Vårt tävlingsbidrag är Sparkling Quince, en bubblig dryck med äkta rosenkvitten som vi hoppas ska bidra till att hitta fler fans till en magiskt god frukt som går att odla på nära håll.

Till en början är Sparkling Quince syrlig men går sedan över i en rundare smak. Eftersmaken bidrar med en torr känsla och lite beska vilket gör den perfekt i kombination med mat men även till minglet. Hjälp oss att sprida kunskap och uppmärksamma "Nordens citron" så kan vi tillsammans bidra till en stor förändring. Fans of Quince, nu kör vi!

Bild på växande rosenkvitten
"Nordens citron".
Bild på Alexander och Ellinor från OmiOpi
Alexander Neumann & Ellinor Winqvist från Omi Opi.

Fotografer: Petter Bäcklund (produktbild Sparkling Quince), Marleen Saarloos (rosenkvitten), Liza Simonsson (Alexander & Ellinor).

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram