Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Tillgänglighetsredogörelse

MatLust (läs mer om matlust här) står bakom den här webbplatsen. Det här dokumentet beskriver hur ätstockholm.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från ätstockholm.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.
Skicka allmänna frågor via e-post

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns.
Skicka allmänna frågor via e-post

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta, och påtala det för
Myndigheten för digital förvaltning 

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Bristande förenlighet med lagkraven

Problem

Oskäligt betungande anpassning

Hur vi testat webbplatsen

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av ätstockholm.se.

Senaste bedömningen gjordes den 22 september 2020.

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram