Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Lovö Magasin med LINGON-ALE CHUTUP

Bild på  LINGON-ALE CHUTUP

Så här beskriver de själva sin produkt:

I Ät!Stockholm kommer jag tävla med en LINGON-ALE CHUTUP! Min Rökiga LingonAle Chutup är en vegansk  bär-och chilisås, redo att användas på varje hamburgare, korv, grillmiddag, viltgryta, grönsak eller ostbricka! En heting i svensk tappning som flirtar med världens gatumat! En hybrid mellan chutney, chilisås & ketchup som självklart döptes till Chutup.  En hållkäften sås!

Ett helt underbart sätt att ta till vara på frukt och bär och förlänga deras liv och göra om dem till något nytt och gott som kan ätas året runt!

Lovö Magasin finns på vackra Lovö, Drottningholm. På en gammal Hembygdsgård driver jag mitt sommarkafé med utomhusmatlagning. Här plockar och förädlar jag bär, frukt och örter till bl.a mina CHUTUPS! Jag samarbetar även med lokala odlare. Inget får förfaras av de råvaror jag plockar eller köper in så jag lägger in, picklar, saltar, kokar sylt, gör chips av skal, sallader och pesto av blast mm.

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram