Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Le Pop med APPLE PIE POP

Så här berättar de själva:

Hos oss på Le Pop får gästerna designa sin egen pinnglass genom att välja smak, doppa i belgisk choklad och toppa med nötter, kokos, kaksmulor eller varför inte torkade bär? Vår glass är gjord på helt naturliga råvaror, och chokladen som vi doppar i är av finaste belgiska kvalitet. Toppingen är särskilt utvald för att passa våra smaker, med höga krav på smak och kvalitet.

I Ät!Stockholm tävlar vi med en riktig höstglass, med smak av kanel, äpple och mandelsmör. Äpplena kommer från vår egen trädgård. En glass som verkligen förgyller tillvaron i det tråkiga höstmörkret!

Pinnglassar på rad
Le Pops Apple pie pop utan topping.
Hand håller i pinnglass med droppande choklad
Le Pops Apple pie pop doppad i choklad.
Hand håller i pinnglass och häller på droppande choklad
Le Pops Apple pie pop doppad i choklad.

Le Pop är grundat av Hanna Wennberg, Carl-Johan Wennberg och Jesper Knutsson.

Idén till Le Pop föddes 2019 när två av oss var på resa i San Sebastian, Spanien, och upptäckte konceptet med glass på pinne som doppas och toppas. Tanken på att öppna något liknande i Sverige har funnits sedan dess, och 2023 öppnade den första butiken på Sergelgatan i Stockholm. Glassen utgår från grunden från latinamerikanska “paletas”. Vi har tagit inspiration från konceptet i San Sebastian, traditionella paletasrecept och de bästa glassexperterna i Sverige för att utveckla vår glass.

Kvinna håller pinnglass framför sig
Hanna på Le Pop.
Hand håller i pinnglass doppad i choklad och nötter
Doppad & toppad.
Carl-Johan och Jesper från Le Pop
Carl-Johan & Jesper.
Pinnglass med nötter framför gröna blad
Doppad & toppad.
Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram