Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Green Praline med PRALINEN SVENSKA TRÄDGÅRDAR

Bild på Green Praline

Så här beskriver de själva sin produkt:

Pralinen svenska trädgårdar är framtagen med solmogna vita vinbär och saltstänkt rosmarin plockat i trädgårdar i Spånga och Simrishamn och chokladen kommer från Malmö chokladfabrik. Skalet är gjutet av en vit vegansk choklad med en mild kokossmak och en hint av vanilj, i toppen har vi en ljuvlig marmelad gjord på vita vinbär som har något söt men med en frisk karaktär som passar utmärkt med det örtiga och något blommiga undre lagret kryddat med rosmarin.  Till den här pralinen har vi valt en råvara som inte säljs konventionellt eller odlas i stor skala för när frukt och bär får mogna i solen i sin egen takt och plockas med kärlek och omsorg så smakar den alltid som bäst.

Green Praline har gjort exklusiva veganska och glutenfria praliner och bakverk i Hökarängen sedan 2019 och drivs med passion för svenska smaker, social och ekologisk hållbarhet och ambitionen att alla ska ha möjlighet att njuta av enastående sötsaker oavsett allergi eller kostpreferenser.

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram