Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Green Kitchen Roslagen: TEMP:ISH YOUR STYLE NATURELL HELBIT

Temp:ish är en ekologisk, sojafri och glutenfri alternativ proteinkälla som består av svenskodlade, KRAV-märkta fermenterade matlupinbönor. 

Temp:ish "Your Style" är en naturell helbit som har en naturligt nötig och smörig smak tack vare matlupinbönorna och fermenteringsprocessen. Temp:ish är fantastiskt god att endast smörsteka med lite flingsalt, men användningsområdena är oändliga, alltifrån att skära kuber till en bowl eller gryta, marinera och ugnsbaka, till att grilla på spett!

Idén om Temp:ish startade i Sophias studentlägenhet då hon tyckte att de befintliga veganska alternativen på marknaden inte höll önskad kvalitet gällande ursprung av råvaror, innehåll och näring. Med traditionell tempeh som inspiration landade en tid av experimenterande i produkten Temp:ish.

Idag sker tillverkningen på ett hantverksmässigt vis i vår produktionslokal på Hydinge Gård i Roslagen.

Vi vill att det ska vara enkelt att välja ett bra alternativ på restaurangmenyn eller i vegohyllan, utan att behöva tumma på faktorer som råvarans ursprung, innehåll och näring.

Läs mer på tempish.se

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram