Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

BROTHY med THE FUSION

Så här berättar Pablo från BROTHY:

I Ät!Stockholm tävlar vi med en buljong som vi kallar "The Fusion", en naturligt näringsrik buljong av ekologiska råvaror, utan tillsatser. Vi har tagit vara på det bästa av våra befintliga smaker och adderat nya råvaror som bland annat fänkål. Våra buljonger tillverkas i Sverige på svenska råvaror, och sjuder i upp till 20 timmar. De djupfryses på plats för att undvika onödiga tillsatser och för att få lång hållbarhet.

Fint komponerad bild på buljong och tillbehör från Original Brothy
Hand som håller i förpackning märkt BROTHY
Hyllor med BROTHY-förpackningar

Vi samarbetar nära med ekologiska gårdar och odlare som delar vårt engagemang för hållbarhet och naturlig odling. Genom dessa partnerskap säkerställer vi att våra råvaror är av högsta kvalitet och ekologiskt framställda.

BROTHY:s resa började ur en personlig strävan: vi kunde helt enkelt inte hitta en buljongprodukt på marknaden som mötte våra krav på både kvalitet och näringsvärde. Driven av denna lucka i marknaden bestämde vi oss för att själva skapa den produkt som vi och många andra hälsomedvetna individer sökte.

I en värld där färdigmat och processade livsmedel är vanliga, är vår buljong ett verkligt alternativ för dem som söker autentisk smak och näringsrik matlagning. Den tillför inte bara smak till rätter, den tillför även hälsosamma fördelar, vilket gör den oumbärlig för en hälsosam livsstil.

BIld på de tre män som driver BROTHY
Gänget bakom Original Brothy.
Fint komponerad bild på buljong och tillbehör från Original Brothy
Näringsrik buljong på ekologiska råvaror, utan tillsatser.
Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram