Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

Knatteplock: GRÖTPINNE

Knatteplock skapar mat för de allra minsta. Så här berättar de om sin produkt:

Greppvänlig gröt för nyfikna matupptäckare. Med Knatteplocks grötpinne får små barn utforska maten på ett mer inbjudande sätt. Våra järnberikade och näringsrika grötpinnar är utvecklade för att både stimulera barns motoriska färdigheter samt erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga. Här får alla sinnen vara med –se, känna, smaka och kladda, vilket gör varje måltid till en upptäcktsresa.

På Knatteplock jobbar vi för att fler barn ska få en positiv och lustfylld relation till mat. Barnmathyllan idag saknar variation, vilket vi vill ändra på genom vår plockmat som bjuder in barnen att vara självständiga och aktiva i måltiden.

Under 2025 kommer vi att lansera en banbrytande produktserie av fryst plockmat som små barn kan äta själva. Produkterna produceras i Sverige med majoriteten svenska råvaror. Vi har noggrant utvecklat grötpinnen för att säkerställa att den inte bara är näringsrik, utan också stödjer barnens utveckling och tillväxt. Genom att låta barnen själva utforska maten hoppas vi kunna främja matglädje och en positiv relation till mat - hela livet ut.

Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram