Hoppa till huvudinnehållet
Logotype Ät Stockholm

By Wildera: BLODPUDDING

Så här säger Madhima Wildera, ägare till By Wildera, om sitt tävlingsbidrag:

En Ny Era av Blodpudding: Hälsosamt, Hållbart & Gott!

Madhima Wildera, kostrådgivare och kock i grunden, driver By Wildera med syftet att skapa livsberikande och hormonvänliga livsmedel. I en tid där färdigmat dominerar, vill vi kunna erbjuda ett alternativ som förenar hantverk, hållbarhet och hälsa.

Vi gör näringsrika blodpuddingar som är både goda och bra för dig! Våra produkter är helt fria från tillsatser, socker och gluten, med fokus på kvalitet och äkta smaker. Vi vill ge hela familjen, hälsomedvetna individer och matentusiaster en tillfredsställande smakupplevelse som både berikar kropp och sinne.

Genom att kombinera högkvalitativt nötblod med noggrant utvalda hälsofrämjande ingredienser, såsom nyponpulver rikt på C-vitamin, maximerar vi järnupptaget och biotillgängligheten av hemjärn, vilket är särskilt viktigt för kvinnor och barn.

Vårt koncept bygger på hållbarhet, där vi strävar efter att enbart samarbeta med gårdsslakterier för att minska matsvinn och nyttja restprodukter. Genom att omfamna principerna för regenerativ matproduktion vill vi inte bara skapa näringsrika livsmedel utan också stödja ett hållbart ekosystem. Tillsammans kan vi forma en bättre framtid för både vår hälsa och miljön.

Foto: Murtaza Zoeb
Foto: Agnes Moberg
Logotyp Ät!Stockholm
crossmenucheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram